lördag

hej! inte orkat skriva eller sitta vid datorn alls. igår var vi på födelsedagsfest hos mikaela som fyllde 17, grattis hjärtat <3. jag och syrran sov middag när vi kom hem och sov nästan hela eftermiddagen. Sen runt 9 begav vi oss ut till gonäs folketshus där hon hade fest. Det var väldigt trevligt med mycket trevligt folk. Alltså en jäkligt rolig kväll. vi började dra oss hemmåt runt 1. då väntade sängen direkt. men sova kunde man inte, magen gjorde så sjukligt ont så jag höll på slänga mig i väggen. klockan 7 somnade jag och sov endast 3 timmar. Städade då mitt rum och sedan la jag mig framför tven och sov ett tag. Nu sitter jag här, ganska trött och väldigt uttråkad faktiskt. Ska dra mig utåt strax och kanske umgås med emma. Men vi får se vad kvällen har att bjuda på :)

torsdag

hej. nu sitter jag framför brasan och halvsover faktiskt. gud så trött jag är. imorse spelade vi basket på idrotten och vi har sådan våldsam klass så jag gick från idrotten med en hudbit bortriven och en lårkaka. haha men roligt var det allt. Har varit på stan och inhandlat en massa saker. Nu ska jag skriva klart min skidrapport ikväll så jag har det gjort. Och imorgon blir det födelsedagsfest för mikaela :) ska bli roligt. Skönt med helg också, verkligen! livet leker =) puss! ha en trevlig torsdagskväll :)


8

efter en jobbig ganska skitig dag ligger jag i sängen tömd på all energi som möjligtvis kan existera i en kropp. Idrott väntar som första lektion imorgon, vilket ska bli skönt. Dagen består bara av 2 lektioner vilket är urskönt. då blir det stan för storhandling med frida. Nu är jag så himla trött så jag ska sova.
joel kinnaman finns lite i mina tankar, och jag undrar bara. varför i hela jäkla friden kan jag inte bara få honom för mig själv?
skulle resa över halva jordklotet för hans skull. min drömkille som jag ska drömma om i natt i alla fall. godnatt :)


mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmums


7

hallåå! härlig dag i skolan. debatt på morgonen angående skolpolitik! jag och henrik förspråkade centerpartiet i betyg och nationella prov frågan. skulle säga att miljöpartiet och vänstern fick pisk. satt i skolan till 5 och pluggade då jag somnade över bänken och insåg att det var dags att ta sig hem i kylan. Nyss kört ett hårt gympass med jenks. Och överskred mitt rekord och klarade faktiskt av att ta hela 25 kg i bänkpress!! stolt som tusan var jag. nu väntar en varm låååååång härlig dusch innan jag ska krypa ner i sängen och skriva klart min skidrapport. Imorgon har jag sovmorgon till 9.30 då det vankas läkarbesök.. Sen utvecklingsamtal! Onsdagar är den allra värsta dagen på hela veckan. Plågans dag med alla urtråkiga lektioner, usch och fy säger jag bara!

så ser jag ut till sommaren :) puss & kram!


plugg

sitter och mumsar på ben&jerrys framför brasan med laptopen i knät. skriver på min skidrapport och sedan väntar cvet.. sedan gymmet. stressig tid framför mig. men bara att gilla läget =)
ser helt flötig ut, brasan glöder hett.

evolution

Sitter i skolan nu, halvdöd faktiskt. Vart alldeles för sent igår, då jag tänkte lägga mig efter johan falk.. men icke blev de så. blev några timmar senare. nu har vi evolution hela eftermiddagen och jag kan inte mer än att dö lite. Men bara att gilla läget. sen blir det hemma och laga mat åt hela familjen innan hela eftermiddagen ska bestå av plugg plugg. sedan ikväll väntar ett hårt redigt gympass! Jäklar va skönt.

tävling

Jag är med och tävlar om en goodiebag från Juliabergs blogg! (kolla inlägget om tävlingen)
där det finns massor av fina priser och det hade varit
nice om man vann!




Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från Annaivan: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask
Obs: av dessa kommer vinsterna från jholmtshirt, wild outdoor life, l8nyberg, bagatoo, styleimport, ecozoom och önskefoto att levereras separat (pga storlek eller dyr frakt t.ex). Resten av vinsten, som redan finns hemma hos mig, skickas till vinnaren i ett stort paket när tävlingen är avslutad.

Ett megastort tack till alla sponsorer!! Ta gärna en titt på sponsorernas sidor som tack för att de ställt upp i den här tävlingen.


Där var alla priser man kan vinna, himla mycket! =)


7

shit, dålig uppdatering ja! men har inte haft varken lust eller ork faktiskt. men nu är det fredag och äntligen helg! min vecka har inte varit alltför händelsefull faktiskt, tisdags låg jag hemma med migrän hela dagen. kände på mig redan på måndagen att jag skulle bli dålig, sagt och gjort mådde jag pyton på tisdagen och låg och sov hela dagen. onsdagen var det skola, sen gymmade jag! klarade 24 kg bänkpress vilket jag var otroligt stolt över!! igår var det skola likaså och sen bestämmde jag och emma oss för att bubbla, och det gjorde vi. timme in och timme ut, men jäklar va skönt det var! sen på kvällen blev det ett hårt gympass i ca 3 timmar. slut som en kamel var jag när jag kom hem. idag har dagen endast bestått av skola än så länge. ikväll är det biodags, Snabba cash igen! haha, men så bra var den, så det är värt det! och sällskapet är också värt det.
imorgon väntar en tidig morgon för att sedan spendera hela dagen i backen med slalom =) gött mos!
ha en trevlig fredagskväll alla, för det ska jag ha! :) puss

6 säfsen

hej! ligger i sängen mer eller mindre död. helt jäkla slut efter en hel dag i säfsen. kom inte i säng förens 2 och väcktes av mikaela klockan 7..begav oss i alla fall till säfsen för en hel dag med slalom. hade förnannat jäkla roligt! hur härligt som helst var det med underbart sällskap. nu är jag i alla fall mer eller mindre slut! orkar inte ens röra på mig. ögonen bara svackar och vill sova. har även såhär på kvällskvisten rensat facebook vännerlistan och raderat lite folk. imorgon väntar skola som jag absolut inte ser fram emot, orkar inte för fem öre en en hel dag i skolan. sedan gym och simma.  börjar bli sjuk också därför jag känner mig så sjukt trött. så ska nog faktiskt ta och sova nu, klockan 21.00. kommer inte ihåg senast jag la mig såhär tidigt, men skönt som tusan är de iaf! ska börja på en rutin att stiga upp runt halv 6 varje morgon och gå ut på en prommenad. jag är sämsta jäkla morgonmänniskan som finns och ligger och drar mig in i sista sekund och kommer hellre sent på saker än att inte få sova. men nu ska jag tammefan göra det, med värkan på måndag om 1 vecka. nu är det skärpning som gäller. vill bli en morgonmänniska :) med det sagt säger jag nu godnatt!


5 joel kinnaman

fredagen bestod av hanboll med de bästa, sedan en lång och galet rolig fika, vi skrattade tills vi storknade. igår var det av för shopping i borlänge, inhandlade inget men var med familjen :D sen grangärde och gosade lite, sen var det snabba cash med emilia. fy jävlar vilken bra film säger jag bara! en av de bästa filmerna jag sett. galet sjukt bra :D och joel kinnaman är ju så snygg så jag tror jag dör! en man som han är fasiken inte att leka med. min drömprins alltså. denna dag har jag städat, varit ute och sprungit 1 mil!! sen kollat johan falk :D nu ligger jag i sängen och filosoferar som vanligt. men jag är lycklig :D jag är lycklig! jag har världens bästa vänner, världens bästa familj. det är allt jag behöver för att må bra. varför har man lagt så mycket tid på att deppa för? även fast jag tror det behövdes en liten svacka för att komma upp på fötterna igen. nu går skolan superbra! och allt är faktiskt jävligt bra rent ut sagt :D Jag är lycklig, jag lever livet. tillsammans med människor som faktiskt bryr sig om mig, som tycker om mig, som älskar mig, som tycker om att umgås med mig. Jag ska inte spendera en sekund med någon som inte bryr sig i mig! jag ska inte sträcka ut handen till någon som inte vill ta den.  Jag ska spendera all min tid runt människor som bryr sig om mig, som jag bryr mig om :D de är dom som gör mig lycklig och  glad, och det är jag så tacksam över! jag älskar mina vänner och min familj! dom är världens bästa :D

med det sagt är klockan 00.10 och jag ska sova :D godnatt!


4

Hej! klockan visar 02.00 och tanken att sova börjar sakta slå mig. efter att ha lagt mig 2 igår också och stigit upp 7 imorse känns det inte mer än rätt att lägga sig och sova nu. Dagen har varit trevligt och årets och gymnasiets första idrottslektion har vi haft också, kondition och styrka var det. kvällen bestod av handboll och en långfika med de bästa i hela världen! morgondagen har nog lite shopping att erbjuda, sedan hockey. ska bli otroligt trevligt. Huvudet drar alltid igång och börjar tänka när jag ska sova, sjukt jobbigt. orkar inte och vill inte tänka :) har sakta men säkert insett att man blir alltför ofta tagen förgivet. men varför ödsla tid på någon som inte bryr sig i en? slöseri med tid och onödigt =) ta vara på de som bryr sig istället, de som inte tar dig förgivet, de som bryr sig helt enkelt. :)På måndag vankas säfsen som fan!, sedan börjar hårdträningen med emma! jäklar va jag längtar. Saknar Anna & Simon gör jag också, förhoppningsvis åker jag ner igen snart!

Innan jag kokar över nu ska jag sova :) godnatt!

3

Torsdag och äntligen helg imorgon! ska bli galet skönt. försov mig imorse, som vanligt. men ska försöka ändra på det. varit slapp dag med i princip inga lektioner. sedan blev det stan och fixade lite grejer och inhandlade lite. Började även på nautilus igen! bytte tillbaks från må bättre, gillade mer att man kunde simma med nautiluskort så nu blir det hårdträning med Emma! städa mitt rum SKA faktiskt göras nu, varesig jag vill eller inte. ska skrivas tackkort också som ska skickas iväg till borås. nu ska jag kolla lite glee innan sängen väntar. pusshej!

Therese johansson rojo

Ligger i sängen och läser lite angående mordet på Therese Johansson rojo som blev mördad i Juni i stockholm.  Therese var på fest och höll på med en kille som redan hade tjej. Therese fick väldigt dåligt samvete och tjejen fick snart reda på det. Hon dumpade sin kille och han bad på sina bara knän om att få henne tillbaka. Hon tog tillbaka han på ett villkor och det villkoret var att han skulle mörda therese. vi kallar tjejen  L och killen T.
L skrev i sms till T " jag klarar inte av att sitta bredvid henne här på tunnelbanan,. hon ska dö". hans svar var "jag ska". En kväll när de befann sig på samma ställe och Therese skulle ut i skogen och kissa då passade T på. Han slog henne med en pinne vad jag minns tills hon blev medvetslös och ströp henne sedan tills hon blev medvetslös. Hennes vänner hittade henne senare i skogen och när ambulansen kom var det försent. Therese dog på vägen till sjukhuset. Att detta hände förstår jag fortfarande inte. det är sjukligt att det finns såna här sinnessjuka jävla människor. Att man kan döda p.ga svartsjuka, jag förstår inte. Den ena måste ju vara mer sinnessjuk än den andra. det är helt sanslöst. Hon var 15 år, 15 år. Hon hade HELA livet framför sig, men två stycken människor tog det ifrån henne. och vad får dom? jo 1 år & 8 månaders ungdomsanstalt. det är ingenting, det är bara en liten pytteliten del av livet, absolut ingenting. och att se det från deras perspektiv tänker jag inte ens göra, säkerligen är de lång tid för dom. Men dom visste vad som skulle hända, är man 16 år vet man vad som händer när man mördar folk. Om man sedan gör det så kan jag inte mer än att säga som man bäddar får man ligga. Jag vet inte varför, men jag kan inte släppa detta. ´kan inte sluta tänka på denna lilla tjejen. Kan inte sluta grubbla. Detta är varför jag ska bli advokat. (endast åt de goda). En dag önskar jag att vi får rättvisa i detta samhälle.
http://www.youtube.com/watch?v=dnsJIk9WGyQ


2

hej! sjukligt jobbig idag må jag säga. irriterad har ja varit i princip hela dagen pga olika skäl! skolan har varit en plåga, men kom hem och fick mig en ny mobil! vilket förgyllde min gråa dag! en vit samsung touch som jag är helt förälskad i. ska vaka över den med livet. städade även mitt rum vilket verkligen verkligen behövdes. ögonen svider på mig och jag är helt galet trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vill nu endast ha helg och umgås med mina underbara vänner. Massvis med utomlandsresor håller det också på snackas om, vilket gör mig helt överlycklig. nu ska jag läsa lite sen faktiskt lägga mig och sova. känner mig verkligen inte kry så är lika bra. Puss!
 bild på mig och min lilla sötanna :)

1

 första dagen avklarad! puuh vilken lättnad säger jag bara. vi startade dagen med info om fjällfaror såsom laviner, tappa bort sig osv. vi gjorde en powerpoint presentation fast snarare mina arbetsvänner som gjorde den faktiskt. jag har varit alldeles trött i huvudet och trött hela dagen. somnade inte förens 3 inatt nu när man vänt på dygnet är det svårt att vända tillbaks. men det är bara att bita ihop! nu är jag hemma i alla fall och ett varmt skönt bad väntar. Fick även nytt schema idag och det är helt underbart! den senaste dagen är 14.45 och så länge går vi bara varannan vecka sedan resten av dagarna slutar vi mellan 13.30-14.30. Superskönt tycker jag.Om 1 vecka bär det av till säfsen med halva klassen, ska bli trevligt. Just nu känns allt lite segt sådär, nyss haft lov och man har tagit det lugnt och så och nu börjar det hektiska stressandet igen. Men denna termin ska jag försöka stressa så lite som möjligt.

önskar alla en trevlig måndagskväll =)


RSS 2.0