outfit


Brun paljett tunika , halsband ett i guld oxh ett ljusrosa pärlhalsband, strumpbyxor, sen hade jag mina skor med kilklackar och snörning.

skönt

Hej! nu har jag äntligen tid att slappna av efter en hektiskt helg. Gårdagen bjöd på 18-års fest och vi började rulla hemåt vid halv 3 efter en lyckad kväll med massvis med dans och skratt. Mycket bra kväll. Idag har jag varit och simmat och badat, sköönt att slappna av lite. Nu ska jag lägga mig och se the proposal(igen). så sjukt bra film alltså, blir helt kär. Imorgon väntar en hektiskt dag!

Gårdagens look. vågigt hår och röda läppar. Bjuder på gårdagens outfit imorgon!

dansa hela natten

Skriver ett snabbt inlägg nu när jag har fem minuter över. I går var jag i borlänge och inhandlade lite. Blev skor,tunika,smycken och smågrejer. Sen var vi iväg på fest jag och emma! Haha ja, det var väldigt roligt må jag säga. lärde känna två otroligt trevliga polismän som förövrigt gjorde hela min kväll! trevligt var det. Idag har jag hunnit med bad,solning,simning,bastning osv. Nu ska jag snart sätta igång och fixa mig för kvällens roligheter. Jacobs 18 års fest, dansa hela natten med mina vänner! är taggad till tusen och hoppas det blir skitkul! Nu måste jag skynda mig iväg igen. Lägger in en bild på kvällens outfit sen. Puss! Sportlov nu förresten, wiiho.

jobb

Är på USELT humör. har en skidrapport att skriva klart, har helgen fullproppad, är stressad, är trött och allt känns bara jobbigt. spenderat kvällen i badhuset med emma. nu ska jag lägga mig med min bok. Något som är positivt är att jag har fått jobb i alla fall. och imorgon blir med borlänge för lite shopping. nu ska jag fortsätta vara irriterad. godnarr

blää på mig själv

Har inte gjort ett skit rent ut sagt...Ligger bara i sängen och blev plötsligt väldigt deprimerad. Humörsvängningar.com. Röt åt julia så fort hon kom in i mitt rum. Är nog trött och behöver sova. ligger i sängen med datorn i knät och drömmer mig bort till bästa ställen. Jag brukar inte gnälla men JÄKLAR va jag längtar till bättre tider, typ sommaren!!!!! ååååh nu MÅSTE jag sova. godnatt

fy fan...

Nu kommer jag ha mardrömmar inatt, 4 personer påkörda av tåget i våran lilla stad... en person omkommit. Fy va hemskt detta är., Man ska ha respekt för tåg, och respekt för bommar och rödljus, Förjävligt är det


Skidrapport

Godkväll alla glada. Nu kom jag precis hem efter en träning och avslappningskväll med emma och julia! Skönt som bara den. Nu ska jag krypa ner i sängen och skriva klart min skidrapport, pusst va jobbigt. I öronen ska jag lyssna på snabba cash som ljudbok, hehe. Sett filmen,läser boken, och lyssnar på ljudboken. Få se sen vilken som är bäst då! Imorgon väntar idrott, showdance. jag och mina dansmoves, eller? I alla fall, godnatt =)

haha

HEj. Sitter i skolan nu, skrivit engelskauppsats och snart matte. Just nu sitter jag bara och skrattar. Vissa människor är ju speciella =) haha. förgyllde min dag i alla fall. Ikväll blir det gym,simma,bubbel och bad med emma! Nice som fan. hejdå :D


puuuh

Hej! Nu har jag precis kommit hem efter flera timmar på gymmet och badet. Gymmade och simmade,bubblade och badade =) med emma och julia! Mysigt värre. Nu är jag helt slut och ska krypa ner i sängen och läsa min bok. såååå bra är den! Är trött som en gris och bara suktar efter min säng. så nu ska jag krypa ner! imorgon väntar en redig skoldag! Pusshejdå.

OS

Kom nyss hem från gymmet med syrran! skönt var det, och imorgon börjar hårdträningen igen, gött! Nu sitter jag framför brasan och kollar os. Sen väntar duschen och sängen. sliten och trött som utåt... Godnatt :)

Brrrr

Hej, nu är jag äntligen hemma! BRRRR va kallt det varit. Det började med att vi pulsade fram i 60 cm snö i ca 40 minuter innan vi kom fram till vårat lilla ställe. Sedan pimplade vi, och självklart fick jag första fisken! otippat, nej! Sedan pulsade vi tillbaka också... Nu är jag frusen isbit så nu lägger jag mig ner med min bok och ipoden för att senare ikväll bege mig och simma och bada.

30 minus

Godmorgon! igår gick det inte att skriva inlägg men jag var i alla fall ute och gick med pontus på kvällen och det var SVINKALLT, mina ögonfransar frys till is! galet kallt. sen gick jag och la mig =) Idag hade vi en liten sovmorgon och nu ska vi ut i skogen och spendera hela dagen där med att pimpla och fågelskåda osv. Det är 29 minus här!!! och vi ska vara ute hela dagen :|||| Usch va kallt det kommer bli, men jag har mycket kläder på mig så jag hoppas jag klarar mig! Skriver senare när jag kommer hem(om jag inte frysit ihjäl eller plurrat i sjön). Puss&Kram

städning

hejsan. Ligger framför tven och nyss ätit kokta majskolvar :) muuums. Har varit och simmat och badat idag med syrran och pappa. Nu ska jag städa rummet ..sen har min syster kommit på någon idé om att vi ska hoppa från balkongen ner i snön, så det ska vi göra också =) imorgon ska vi vara ute i skogen hela dagen, i -17 grader.. vi ska pimpla :D ska bli skitkul! Så ligger läget till denna söndag, mysigt värre. Puss!


favorit

Jag fick en fråga förra veckan vart min favoritplats i hela världen vad och jag hade inget svar, det var blankt i huvudet och jag kom inte på något alls. Men efter att jag tänkt efter så vet jag vart min favoritplats är. Det är ju busenkelt. Syrien, mitt andra hem. Mamma & pappa är nämlingen från Syrien och pappa flyttade hit som väldigt ung och åkte tillbaka efter väldigt många år och träffade mamma.Dom gifte sig och flyttade upp till Norrland, skaffade min syster och flyttade sen hit till lilla dalarna och fick mig & brorsan. Detta betyder att jag har otroligt stor del av min släkt i syrien. Min älskade släkt. och det finns inget underbarare ställe på hela jorden än att vara i syrien. Min mormor &  mina mostrar,morbröder och kusiner på mammas sida bor i i en stad ca 3 timmar från huvudstaden i syrien. där bor vi alltid när vi åker dit och det är det vackraste stället jag varit på. Vi brukar i vanliga fall åka ner varannat år och stanna över hela sommaren, ca 6 veckor. jag och mamma var där för 2 år sen, dock då på morfars begravning.. förhoppningsvis åker vi ner hela familjen snart igen. Saknar min släkt och alla underbara vänner. När vi åker ner brukar det vara runt +40 grader och vi brukar spendera dagarna med att sola och bada och kvällerna och nätterna ute. Syriens nattliv slår nog faktiskt allt. Snart är jag där igen hoppas jag =) längtar som tusan.

en suddig bild över staden vi bor i när vi är i syrien. Kan lägga upp bättre bilder någon dag :)


läsa+melodifestivalen & OS?

hejhallå godkväll. Har varit helt slut nu hela helgen och inte orkat sitta vid datorn. Nu tänkte jag bara skriva ett litet inlägg. Gårdagen bjöd på sommaren med göran & avatar halva natten till jag däckade i soffan för jag var så trött. Imorse hade mamma gjort nybakade förska bröd så det doftade gott i hela huset, mums! Idag har vi fixat och donat nere och börjat flytta in grejer. snöstorm här i dalarna och det har snöat nu i över 1 dygn, tycker det är mysigt. Nu ligger jag i soffan framför brasan och läser snabba cash och klickar mellan os och melodifestivalen. Jag minns inte senaste gången jag var hemma en lördagskväll, och senaste gången jag kollade melodifestivalen eller läste en bok? Känner mig lite gammelmodig faktiskt men jäklar vilken skön helg jag haft och bara tagit det lugnt, behövdes verkligen! Sverige-USA på curling på tven, sverige leder. Anja missade finalplats också, tråkigt. Men nu ska jag fortsätta min mysiga lördagskväll. Hoppas alla har en trevlig lördagskväll med festande,melodifestivalen,OS. Vad gör ni alla få människor som läser min blogg en sådan här lördagskväll egentligen? :)

trött gina

Nu är jag hemma efter en hur skön kväll som helst. Vi bubblade, badade,solade & bastade. underbart. Helt slut på energi i kroppen nu och ska lägga mig i sängen och kolla på halfpipe på os.  det är de roligaste, sen puckelpisten är också kul. peace out


helg redan?

hej allihoppa. Torsdags eftermiddag och denna vecka har gått så sjukt snabbt. Har inte haft tid med nästan något för jag har haft prov idag så jag har bara pluggat och pluggat och pluggat ännu mer.. men nu är det äntligen överstökat! Ikväll ska jag & emma mysa med solning,bubbel och bastu. ska bli såååå skönt alltså.Har haft en stressig vecka. Igår var jag på min gamla högstadie skola, bästa skolan i hela världen. Mina underbara 3 år jag spenderade där med otroliga vänner och lärare. oförglömlig tid verkligen. Denna helg ska jag bara ta det lugnt faktiskt och ladda upp för dom kommande fullspeckade helgerna. :D

Dagens låtar: worth dying for-rise against. och bad boys-flo rida, alexandra burke.

loveday

tjenamors! Såg nyss att det var fettisdagen idag, se på fan. Men inga semlor här nej, icke sa nicke. Istället ett hårt träningspass ikväll med  emma & frida. Vi har haft kärleksdagen i skolan idag, babblat om relationer och dylikt. Sen sett en liten dramapjäs om våldtäkter. Kom nästan nyss hem. Ska plugga nu, franska. Ska plugga stenhårt. Sen gymmet ikväll.  Äntligen efter 3 dagar!!
Hade på mig min röda spetströja idag, har inte vågat ha på mig den... köpte den på jullovet men tyckte inte alls den passade mig men imorse när jag prövade den med en tubtop och strumpbyxor så tyckte jag det var fint så då blev det de tillsammans med mina blendskor och accessoarer.


abstinens

hej hallå godmorgon tjena! Idag känner jag mig piggare, skönt! fortfarande hes och förkyld men det är skitsamma. var hemma i dag i alla fall och vilade upp migg. Pluggat lite och ska plugga lite till, sen ta en låååång promenad ikväll. Har sån jäkla abstinens efter att få träna.. hatar det. inte tränat sen i fredags och det känns jävligt dåligt faktiskt. Men imorgon är jag back on track igen! bläääeäääeääeääeäeäääeääeäeäe. hejdå


tummen ner

Nu har jag duschat och tagit det lugnt hela kvällen. inte pluggat...fan ta mig. Få se om det blir skola imorgon, verkar inte som det. blir bara sämre känns det som. Men det visar sig väl, får se hur jag känner mig imorgon. Nu ska jag slå av datorn och lägga mig och plugga sen blir det sova! behöver all sömn jag möjligtvis kan få. blir väl en sömnlös natt även inatt kan jag gissa på. menmen. godnatt!

fan också

hej. Mår skit rent ut sagt. Blir bara värre och värre. Febern har stigit, och jag har sovit ca 1 timme inatt. Kan inte andas och ligger bara och hostar hela tiden. Blir aldrig annars sjuk och blir absolut inte såhär dålig när jag väl blir det. vet inte vart jag ska ta vägen! Igår kväll spenderas kvällen i smedjebacken hos emma med massa mat,snack och mys. Supertrevligt. Idag har jag pluggat lite sen har vi haft främmande som nyss åkte. Nu ska jag ta en varm lång dusch sen plugga. Blir skola imorgon varesig jag är sjuk eller inte. blääää hatar detta. Och som ett plus på allt är mitt rum ett bombnedslag!! med lite sympati från mamma kan hon kanske vara gullig och städa det åt mig förhoppningsvis. Hoppas alla haft en trevlig dag.

alla hjärtans dag

Gillar att vara sjuk. gillar att inte ha sovit en blund inatt. gillar att mitt huvud håller på exxplodera.gillar att jag ska besöka läkaren nästa vecka. Gillar att mitt rum är så stökigt. Gillar att jag har franskaprov nästa vecka. Gillar att jag inte kan träna. Gillar att allt går som jag vill idag.. Trött som ett as minst sagt. inte kunnat andas på hela natten. bläääääää. Nu håller jag på plugga lite, ytterst lite. Sen bär det av ut till smedjebacken för att spendera kvällen & natten där med underbara vänner. alla hjärtansdag mys i förväg. Imorgon blir det mys med familjen, sen bio på kvällen! på måndag ska jag vakna upp frisk och krya, så är det bara! nu ska jag få tag på frida sen plugga lite till. ha en trevlig lördagskväll allihoppa. för det ska jag ha =)

saknar min plutt! åker kanske ner i slutet av veckan, eller när vi har sportlov. längtar!

öron

jag har så ont i öronen att jag inte vet vart jag ska vägen.. gör bara ont och kan varken andas eller sova. fan också. orkar inte med detta just nu. jag blir ju aldrig annars sjuk. jävla skit. ska jag väl ligga här då och stirra i taket och inte kunna somna för fjärde natten på rak nu då. åååh

fredag

Klockan är snart halv 12 och jag ligger i sängen. Kan knappt andas, ont i öronen, ont i halsen och täppt i näsan och lite feber... Suger stenhårt. Har ont precis överallt. Skolan idag, 2 lektioner. Sen blev det hårdträning med Frida. Gymmade och simmade sen, trevligt! Sen bio sen blev det fika på engel i ett antal timmar med trevligt sällskap. och nu är jag hemma och ska sova strax och hoppas på att må bättre imorgon då jag ska åka slalom hela dagen.. På kvällen bär det av till smedjebacken för att ha alla hjärtans dag mys med mina vänner med middag och massa gosigt! allt för i dag. Godnatt :)

frida

Vart ändrade planer! Drog och badade med frida, och sen drog vi och gymmade. Kom nästan nyss hem. Emma blev inte med (som vanligt) hehe. men hon lovade att hon skulle laga oss middag någon dag istället! Imorgon blir det sim och gym med frida igen sen får vi se vad kvällen har att erbjuda =) Nu väntar sängen där jag kommer slockna direkt! pusshej

bilden är inte tagen igår om man säger så

flytt

Hade bara 1 lektion idag också, vilket var otroligt skönt. Vi har det så himla slappt, knappt några läxor, håltimmar jämt och otroligt tidiga dagar varje dag. Men man ska nog inte säga för mycket... peppar peppar ta i trä. Men kom hem då i alla fal och begav mig till stan med pappa och inhandlade lite nya saker och så. spenderade hela eftermiddagen med honom =) Längtar så jääääkla mycket nu tills dom är klara med nedervåningen! det är så galet fint alltså. Det har gått över ett halvår nu sen vattenskadan och dom är fortfarande inte klara vilket är ganska tråkigt. Men nu börjar dom sakta men säkert bli klara och vi hoppas på att de är klart till sportlovet. Jag & syrran flyttar ner och det kommer bli underbart. Älskar redan mitt rum och det enda som finns är golv och tapeter. Lägger ut lite bilder sen när allt är klart.
Normal. vad är det?


sjuk

hejhallå. Nu är veckan snart över ännu en gång. har inte skrivit på ett tag, noll ork. Men nu är jag med igen! igår var vi lediga så jag låg i sängen nästan hela förmiddagen! behövligt. Kände mig kraslig när jag vaknade men drog ändå iväg och gymmade närmare 3 timmar och simmade 1. Sen pluggade jag lite och satt sedan och diskuterade livets filosofi på msn framåt klockan närmade sig 1!  Hade sovmorgon imorse.  Vaknade otroligt tidigt och kunde inte andas för jag var så täppt i både hals och näsa. Men somnade om ett flertal gånger och vaknade runt 9 och då hade jag drägglat ner halva kudden nästan, hehe. Rätt mysig ändå, men jag skyller på att jag är sjuk! Nu har jag ont i både öron, hals och täppt i näsan. Men det hindrar mig inte från att dra mig till gymmet ändå!
Ska åka och träna framåt 7 och har denna gång lyckats få med mig emma! mirakel =)

emma

Nu börjar klockan närma sig 1 och jag är fortfarande vaken. =) Ligger och degar i sängen och har spenderat min kväll med emma på gymmet och på hotellet, väldigt trevligt! Helgen bjuder på trevligheter. godnatt :)

snön tar aldrig slut

hej! Nu har jag precis vaknat efter att ha somnat i soffan. Skola igår då vi åkte längdskidor ute i skogen och sen gymmade jag på kvällen. Idag har ví inte gjort något speciellt. Ska ner på gymmet nu och träna, sen får vi se vad kvällen väntar. Är ledig imorgon vilket är riktigt skönt. Ska handla, träna och plugga hela dagen! mysmysmys. =)


tävlingar

Här är lite tävlingar på olika saker, gå in och kika :)


styleimport.com


http://enbondhustrusgodispase.blogspot.com/

http://vanitas.blogg.se/2010/january/vinn-ett-armband-fran-bijoux-by-us.html?_tmp=03f2b82209766de24cd6d4a6c1900510edd17327


nokia 5230

http://shoppingandfashion.se/tavling-nokia-5230/

Tävling på G på bloggsidan jag länkat till högst upp i inlägget. Det är en Nokia 5230 som ni har chans att vinna i valfri färg!  mobilen är från nokia.se



söndag

söndagar är väldigt tråkiga tycker jag. men dagen började i alla fall med en lååååång promenad runt hela staden i det underbara vädret. solen sken och det var hur härligt som helst! sen fick vi hit främmande på middag, sen blev de en till promenad med syrran med hundarna. Har hunnit städa mitt rum och rensat min garderob vilket behövdes. Är hur trött som helst. Vi började rulla hem efter halv 3 någon gång i natt. Hade en jättetrevlig kväll med underbara vänner. Vi var först på sandys 18-års fest vilket var super! Sen begav vi oss vidare på annan fest. det var likaså trevligt :) Nu är jag trött och ska packa en väska för morgondagen då dagen bjuder på längdskidor och evolution, sedan gym! Sen ska jag sova så jag är utvilad imorgon! hoppas ni haft en bra söndag.


emma pemma

Nu har jag kommit hem från gymmet, är sluuuut. vart ett hårt pass. nu har jag nyss ätit soppa och nu väntar jag på emma som kommer hit strax. Vi ska fixa iordning oss sen runt 8 drar vi iväg. roligt :D ha en bra kväll alla.

dansa hela natten

Hej! vaknade klockan 9 imorse, pigg som bara den. Har städat rummet vilket verkligen behövdes. Nu beger jag mig till gymmet ett par timmar och sedan kommer emma pemma hit och då ska vi gosa och göra oss iordning. Sen bär det av ikväll för att dansa hela natten lång! Ser fram emot det. ha en trevlig lördag.

fantasifull

godkväll eller godnatt kanske? Kom nyss hem från smedjebacken efter att ha spenderat en kväll med mat, fika, skitsnack och dans med mina underbara vänner! skönt och otroligt trevligt. Nu är jag riktigt trött, som jag brukar vara på fredagar efter att en heeeeel lång vecka har gått. vi alla tre låg och sov redan på bussen så nu är jag bara ännu tröttare. Imorgon har jag fullspäckat schema och känner mig en gnutta stressad, men ska nog gå sig ann att hinna med allt. När jag vaknar väntar iaf ett tungt och hårt träningspass! Men nu känner jag mig inte manad till att sitta vid datorn.. så jag beger mig till min älskling och sover :) Godnatt alla.


En ganska vilsen gina som är otroligt trött


fredag

tjabba, kom nyss hem från gymmet. skönt var det. nu ska jag fixa iordning mig sen beger vi oss till smedjebacken. the place to be ikväll. ska bli trevligt. Ha en trevlig fredagskväll allihoppa, för det ska jag
:)


<3

Läste nyss på aftonbladet att domen på therese johansson rojos mördare är fastställd. 15 månader. Fy fan va jävla löjligt. blir så arg. De är ju en barnlek. 15 månader, vad är det? Dessa människor kommer komma ut innan ens eleverna på skolan tagit studenten. Usch, förjävligt. Det finns tammefan ingen rättvisa alls. överhuvudtaget. I detta sammanhang är det ett skitsamhälle vi lever i rent ut sagt.. Det är ett liv, som två människor och tagit och de får 15 månader ungdomsvård. Som att bo på hotell i 15 månader typ..Och hennes familj får 146 000 kr. Kom igen alltså, det är löjligt! Dessa människor ska få stå för sina handlingar! dom ska fan inte få en ny chans, vad är det för tönteri. Dom har sumpat sin chans. och de visste vad det innebar att mörda någon. Ännu gjorde dom det. Man ska stå för sina handlingar och straffas för dom. Dom mördade någon, dom ska få lida lika mycket. Sitta inne på livstid, dom ska inte ha någon chans att leva om dom tagit någon annans liv. Det är min åsikt. Fängelse för livet. Dom ska känna smärta, och plågas!!


Vi tänker på dig, vila i frid <3

helg

hejhallå. vi har nyss åkt skridskor och det var roligt! sen tog vi oss en vända på längskidorna också, fy satan va jobbigt det var! Nu har vi ännu ett historapass. Jag och Emma har valt att arbeta med Alkohol & Droger förr och nu. Ett intresant ämne tycker jag. Kul att kolla hur det har förändrats genom tiderna. Nu har vi 1 och en halv timme kvar sedan slutar vi. Då ska jag besöka gymmet och sen ikväll bär det av till Smedjebacken för att spendeera kvällen hos ingo. Skönt med helg ja! imorgon blir det 18 års fest också, ska bli riktigt kul!


trötter

Kom nyss hem. Vart att dra och gymma en gång till, och lika skönt var det! Alltså varför börjar alla växa upp egentligen? Alla börjar bli helt övermogna. jag vill gärna stanna kvar i kiss & bajs åldern och vara en omogen tönt liksom. jag trivs riktigt bra med det. men alla vill växa upp... usch jag tycker inte om det. vill att alla ska vara lika omogna som mig. alla förändras och helt ärligt ofta till det dåligt, bläää för det. men jag älskar mina underbara vänner. och en enorm kyla ligger tung över den lilla staden. Slut för dagen! godnatt


livsnjutare

tjaaabba. Nästan nyss hemkommen efter att ha gymmar och simmat & bubblat sen halv 2. fy FAN va skönt säger jag bara. bara ligga där i bubblet och götta sig, livet är fan underbart. Nu försöker jag förblirt få tag på emma så vi kan ta oss ett till gympass. är sugen igen.  me jäkeln svarar aldrig..  hejhejhejhejdå. skridskor imorgon, kväll i smedjebacken med mat och mys imorgon också. fullbokad helg. nice som satan.


snö snö snö

hallåååå, nu ligger jag i sängen helt slut.. vart ett hårt gympass och jag ska sova nu! får inte komma försent imorgon för vi ska hålla idrottslektionen. good luck säger jag bara. hatar att stressa på morgonen så vafan, 10 minuter sent eller inte. fint folk kommer alltid sent, right? Men ska göra mitt bästa imorgon! var grymt skönt att gymma. och när man gick ut ramla man i snön. 1 jäkla meter snö va fan! när ska det sluta? snöar fortfarande, och blåser nå fördärvat. Även fast det är lite mysigt så börjar det bli jobbigt. Vi har fruktansvärt mycket i denna lilla hålan alltså. man blir insnöad. Imorgon blir det simma och gymma och fika och handla! tajt schema alltså, men allt ska hinnas med, jajamän. nu ska jag sova. godnatt gott folk  som läser min galet tråkiga blogg hehe. men orkar inte skriva om mode och skit, för jag vet tammefan själv inte vad mode är. och vi har ju kissie osv..hade jag fått välja hade det vart naket som hade vart mode eller myskläder jämt.. men tyvärr. jaja, godnatt!


biff

Nu drar jag iväg och gymmar! blir andra avenyn och hogan knows best på löpbandet. puss

snöstorm

hej hallå! I våran lilla stad är det en jäkla snöstorm! man blåser iväg. snöar och blåser nå förJÄVLIGT. men det är mysigt :)  just nu väntar jag på att klockan ska gå liiiite snabbare så jag kan åka och gymma vilket jag ska om en halv timme typ. Alla hjärtans dag börjar det även snackas mycket om.. själv tycker jag det är riktigt jäkla överskattat (antagligen för jag är singel) hehe. Hade supermysigt alla hjärtans dag förra året och åren innan det också så detta år blir det väl bara en middag med... mig själv. nejdå, men mina underbara vänner! dom slår alla. men annars tycker jag bara alla hjärtans dag är ett ganska dumt påhitt, man behöver väl inte en speciell dag att visa sin kärlek på? inte jag i alla fall! Kommer 2 bögar till våran skola och ska spela upp någon pjäs så man ska sluta vara homofob.. hmm, ska väl bli..ganska spännande om man säger så. något jag tänkte på var  om dom kommer ställa sig och börja grovhångla framför hela klassen :o hmm, men det kommer väl visa sig antar jag!
Imorgon slutar jag 12. då ska jag utföra ärenden på stan och sedan simma, gymma osv osv osv osv.

(tog den charmigaste bilden jag kunde hitta på mig och min syster, stiligt värre!)

onsdag

Sitter i skolan, trött som en get. Ett svenskapass har nyss passerat och denna rapport ska handla om sex & kärlek. Nu har vi engelska! idag väntar en lång dag som innebär att gå enda till halv 4.. usch och fy. Matte i 3 timmar. Efter skolan blir det plugga franska och sedan blir det gymmet! Ska bli skönt.


dead man walking

hej hallo tjena tja godkväll. En död kvinna ligger i min säng och den kvinnan är jag. Helt jäkla död är jag! Körde hårdaste gympasset på länge. Första som gjordes nu när jag kom hem var att slänga av mig alla kläder och slänga mig ner i sängen. Nu ligger jag här, och ska sova alldeles strax. Imorgon är det onsdag, typ värsta dagen på veckan.. Men, vad gör man. bara att gilla läget! ser fram emot en ganska fullbokad helg som förhoppningsvis blir riktigt trevlig. Saknar min lilla älskling alexandra, min goding. Fyy så jag saknar dig. Kom hem nu.  Världens finaste ungerbaraste. hjärta!

måndag...igen

TJA! nu ligger jag i sängen och gottar mig med att stirra i taket. Skolan idag var trevlig, vi har jobbat med evolution och hur jorden kom till osv. Det fanns en hel del att prata om efter helgen så allas munnar var gick rätt hett hela dagen. Men, med gosiga vänner blir alla skoldagar trevliga. När jag kom hem städade jag, finputsade skidrapporten och nu väntar jag på att sega syrran min ska bli klar så vi kan dra på gymmet. drar ner och tränar ett par timmar, ska bli skönt! ska gymma själv, för första gången... haha. förhoppningsvis blir jag inte våldtagen.  sedan blir det sängen på en gång, för en löptur klockan 06.00 imorgon! xoxo


RSS 2.0